Греція може відмовити українським туристам у в'їзді в країну. Справа в тому, що до 29 червня у країні діє заборона на перетин кордону для громадян третіх країн. Про це повідомляється на сайті міжнародного аеропорту Афін, також там перераховані категорії людей, які все-таки зможуть потрапити в країну.

Так, наприклад, в Греції можуть пустити українців, якщо вони є членами сімей громадян ЄС або країн Шенгенської зони. Крім того, пропуск в Грецію отримають лікарі та медичні працівники, запрошені урядом. Також в'їхати в країну зможуть громадяни з посвідкою на проживання в країнах ЄС і Шенгенської зони, власники довготермінових віз, транзитні пасажири, члени урядів інших країн, дипломати та співробітники міжнародних організацій. Українці зможуть потрапити в Грецію за сімейним або діловим причин, за умови, що у них є спеціальний дозвіл від грецького консульства.

Відпочинок у Греції, фото - https://www.instagram.com/greece_my_home/
Відпочинок у Греції, фото - https://www.instagram.com/greece_my_home/

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, українцям знову загрожує посилення карантину – влада готує нові інструкції.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що МОЗ готовий скасувати обов'язкову самоізоляцію – кому з туристів пощастить більше за інших.

Також портал "Знай.ua" писав, що пляжі Кирилівки заполонили туристи, карантин морю не перешкода – купальники проти масок.