Одеський національний університет ім.І.І.Мечникова потрапив у гучний скандал. Постраждали понад 100 людей. Готові говорити близько 60. Люди заплатили гроші за довузівську підготовку за навчальний рік, однак з січня по червень уроків не було.

Про це йдеться у повідомленні на відомому пабліку про освіту у facebook ГО "БАТЬКИ SOS".

"У Вас, що на базі університету організована шарашкіна контора, яка НІБИТО пропонує підготувати дітей до ЗНО, а потім кидають? Ректор взагалі в курсі всього, що відбувається? Відомо ректору, що з дітей взяли в середньому по 7000 грн за 4 предмета з розрахунку 3 години на тиждень з кожного предмету, з розрахунку по 12 годин із 4 предметів на тиждень, а слугу надали в кращому випадку на половину?", - йдеться у повідомленні.

студенти, скріншот з відео
студенти, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У ситуації постраждали саме неповнолітні діти, адже заяви на курси писали вони і оплачували від свого імені.

Наразі для абітурієнтів:
- Послуга не надана.
- Всіх хто скаржиться блокують.
- Зв'язку немає.
- Додзвонитися неможливо.
- На прийом потрапити неможливо.
- Самих дітей відверто посилають.

"Запорощенко - проректор Мечникова, в стилі "Світ ловив мене та не спіймав" дітям в обличчя говорить: "ви діти, мені з вами обговорювати нічого". Люди заплатили гроші за навчальний рік та з січня по червень уроків не було", - додає автор повідомлення.

За словами автора, не було і дистанційного навчання, колективні скарги ректор ігнорує, гроші повертати відмовляються, навчання не проводять, діалог інститут вести відмовляється.

"Ректор розуміє, що для більшої частини дітей - це величезні гроші, які були зібрані і відірвані буквально з останнього? Ректор розуміє, що це діти у яких немає можливості купити відразу місце тому хотіли отримати дополнителтные знання?", - резюмує він.

Ректор - Ігор Миколайович Коваль. До нього у люедй величезне прохання - найближчим часом знайти можливість, виправити ситуацію.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мам, я пофарбуюся у сіро-буро-малиновий? Чому підлітки кардинально змінюють зовнішність.

Як повідомляв Знай. ua, дистанційне навчання у школах: українські мами висловили категоричну і однозначну думку.

Також Знай. ua писав, що київські школярі відловлюють "оленів" на дорозі – вчіться, копи.