Колишня міністерка культури та народна депутатка, відома співачка Оксана Білозір вирішила трохи поміркувати та закликала українців переосмислити життя і цінувати країну. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Оксана Білозір
Оксана Білозір

Так, ексдепутатка нагадала громадянам про красу рідної України та закликала любити її і себе в ній.

"Проникаємо в розумінням того, наскільки важливо знати, що є той берег у потоці життя, до якого ти можеш пристати, і коли тобі радісно, і коли небезпека чатує на тебе, і коли тобі так хочеться поринути в дитинство та мамині обійми.. ....де перші поцілунки та шалене кохання... .....де успіхи і втрати , де результати і досягнення.... .... де кучеряво зелені буяють ліси в сади, луки та гори...напоєні благословенною Божественною Росою... Маємо навчитися ЦІНУВАТИ все, що маємо, Маємо навчитися РОЗУМІТИ, що втрачаємо...", - написала Білозір.

Оксана Білозір, скріншот Facebook

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що публікація куми Віктора Ющенка та Петра Порошенка Білозір за кілька днів зібрала майже 300 лайків, а також можна помітити, що під постом зібралося досить мало коментарів користувачів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Оксана Білозір стала фігурантом гучного будівельного скандалу

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оксана Білозір привітала ветеранів з Днем українського миротворця.

Також "Знай.ua" писав, що Оксана Білозір захопила український водойм.