У "ДНР" і "ЛНР" повідомили, що переходять до повного безстрокового припинення вогню на Донбасі з 27 липня. Зокрема, особовий склад Народної міліції самопроголошених республік отримав відповідний наказ.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Варто зауважити, що напередодні, а точніше 22 липня, відбулося чергове засідання Тристоронньої контактної групи (Україна, Росія, ОБСЄ) у форматі відеоконференції, на якому домовилися про режим повного та всеосяжного припинення вогню, яке має відбутися 27 липня о 00:01.

Наразі з відомо, що так зване керівництво "ДНР" і "ЛНР" повідомили, що переходять до повного безстрокового припинення вогню на окупованих територіях. Водночас і в штабі ООС повідомили, що вже готові до даного перемир'я.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Підрозділи зі складу Об’єднаних сил продовжують здійснювати підготовку до повного та всеосяжного припинення вогню на лінії розмежування. На першу лінію нашої оборони в Донецькій та Луганській областях починають прибувати спеціально відряджені українські військовослужбовці, більшість з яких мають чималий бойовий досвід та безпосередньо займалися профільними питаннями під час участі у миротворчих місіях під егідою ООН", - йдеться в повідомлені.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські герої зізналися, що думають про нове перемир’я на Донбасі: "Віриться тяжко"

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Донбасі святкують визволення від "руської весни": "Катували українських патріотів"

Також "Знай.uа" писав, на Донбасі українські воїни врятували 30 людей від рук бойовиків