Вчора, 29 липня, до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію з опіками 41-річної жительки с. Давидівки Житомирської області. Під час перевірки поліціянти встановили, що співмешканець потерпілої облив її легкозаймистою речовиною та підпалив. Наразі жінка знаходиться у лікарні, а чоловіка затримано. Триває розслідування.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Житомирської області, під час першочергового з’ясування обставин встановлено, що увечері між цивільним подружжям виник раптовий конфлікт на ґрунті ревнощів. В результаті у розпалі емоцій 50-річний чоловік облив, ймовірно, бензином, дружину, яка у цей момент лежала.

Швидка допомога, скріншот: YouTube
Швидка допомога, скріншот: YouTube

Зрозумівши серйозність його намірів, жінка кинулась втікати, однак одяг на ній вмить спалахнув через кинутий співмешканцем в її сторону запалений сірник. Подію прокоментував начальник Хорошівського відділення поліції Микола Зарічний:

"Потерпіла частково сама, частково з допомогою сусідів скинула палаючий одяг та разом загасили вогонь. Попередньо, прибулі медики діагностували опіки ІІ ступеню 20% тіла жінки. Чоловіка поліцейські затримали за місцем проживання. Він мав характерні ознаки алкогольного сп’яніння.", - розповів він. Микола Зарічний

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за статтями 15 (Замах на злочин), 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Триває встановлення усіх обставин події та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

поліцейські, фото: npu.gov.ua
поліцейські, фото: npu.gov.ua

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, школи в Україні з 1 вересня: хто з учнів сяде за парти, а хто продовжить вчитися дистанційно

Як повідомляв портал "Знай.uа", українців обкладуть податком на землю — хто і скільки сплачуватиме

Також Знай.uа" писав, в Україні зростуть зарплати бюджетників – скільки люди отримуватимуть уже з вересня