У Грузії у муніципалітеті Душеті автобус з пасажирами зірвався з гірської дороги у прірву. Як мінімум 12 людей загинуло, рятувальні роботи затягнулися до ночі.

Читайте Знай в Google News!

Про інцидент повідомляє грузинський Перший канал з посиланням на інформацію МВС.

ДТП сталася біля села Бісо по дорозі на Шатілі, в результаті чого мікроавтобус впав в кам'янистий схил з висоти близько 80 метрів.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На місце трагедії негайно прибули рятувальні служби зі спецтехнікою, патрульна і кримінальна поліція, а також карети швидкої допомоги.

"Рятувальні бригади продовжують рятувальну операцію в безперервному режимі, незважаючи на складний рельєф місцевості і важкі метеорологічні умови. За попередніми даними, в мікроавтобусі загинули 12 осіб та 3 особи отримали серйозні травми. До цього часу виживших в аварії транспортують в лікарні. Пошуки людей тривають. Паралельно проводиться ідентифікація пасажирів і інші оперативно-розшукові заходи", - розповіли в МВС.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що напівголий киянин влаштував догонялки з патрульною поліцією.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Голосіївському районі лось потрапив під колеса автомобіля Daewoo.

Також Знай.ua писав, що У Києві син прокурора влаштував пекельну ДТП - постраждалих вирізали з купи металу.