З 15 по 29 вересня неможливо забронювати рейси до Польщі, Угорщини, Німеччини, Австрії та Італії, оскільки Ryanair практично перестане літати в Україну.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що з Києва заплановані рейси в Пафос (Кіпр) 20 і 27 вересня, пару рейсів в Іспанію (Барселона, Валенсія, Мадрид), Лондон і Манчестер. Зі Львова, Харкова, Одеси і Херсона рейсів немає взагалі.

Аеропорт під час карантину, скріншот: YouTube
Аеропорт під час карантину, скріншот: YouTube

При цьому, офіційної заяви компанії про скасування рейсів не було. Однак, Україна закрила кордони для іноземних туристів на місяць - до 29 вересня. Тому скасування рейсів з 15 вересня, а не з 28 серпня, пов'язане, скоріш за все, з тим що в разі анулювання рейсу в термін менш як 14 днів за європейським законодавством пасажиру необхідно платити компенсацію.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Раніше Державна прикордонна служба проінформувала стосовно переліку документів, що підтверджують мету поїздки в Україну окремих категорій іноземців або осіб без громадянства під час тимчасових обмежень в’їзду в Україну.

Уряд вніс зміни та доповнення у постанову КМУ від 22 липня 2020 р. щодо заборони в’їзду на територію України іноземцям та особам без громадянства на період з 28 серпня по 28 вересня 2020 року.

Аеропорт, скріншот з відео
Аеропорт, скріншот з відео

Скріншот: Телеграм
Скріншот: Телеграм

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, названо ймовірну причину обстрілу автобуса під Харковом: "Лють і несправедливість"

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці отримають пенсії за героїчно загиблих в АТО родичів, у ПФУ розповіли про нарахування

Також "Знай.ua" писав, що погода дуритиме голови українцям то теплом, то прохолодою: коли чекати осінь