Українець Олександр Новіков втратив батька-міліціонера коли йому було лише 12 років — той загинув у ДТП під час служби. Але це не налякало хлопця — він вирішив піти стежкою тата і стати правоохоронцем.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: публікація пресслужби МВС України на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

"«Бути, як батько…». Колишній курсант Донецького юридичного інституту МВС України Олександр Новіков та син загиблого правоохоронця Віталія Новікова заступив на службу у поліцію

У віці 12 років Олександр Новіков залишився без батька. Віталій Новіков загинув під час чергування у слідчо-оперативній групі у жахливому ДТП", — йде мова в повідомленні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Попри свій вік хлопець і справді став надійною підтримкою й головою родини. Олександр дуже пишався діяльністю свого батька, вважав його героєм та мріяв одного дня стати схожим на нього не тільки зовні. Цього року його мрія стала реальністю. Наприкінці серпня молодший Новіков вперше вийшов на службу в погонах рядового співробітника патрульної поліції Донецької області.

МВС України побажало успіхів на службі Олександру Новікову.

Поліція / скріншот з відео
Поліція / скріншот з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що до поліції Львова надійшло повідомлення про замінування житлового будинку. Горе-жартівника швидко розшукали, його чекає покарання за фейкове повідомлення про мінування.

Як повідомляв портал Знай.uа , четверо ромів увірвалися в будинок бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали і жорстоко побили. Літня жінка втратила всі гроші, які відкладала собі на похорон довгими роками.

Також Знай.uа писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки. Вони запропонували купити килим, і жінка, не запідозривши недобре, відкрила їм.