У місті Кременчук (Полтавська область) місцеві жителі, які люблять свіжу випічку, вельми здивувалися, коли на прилавку помітили величезного таргана. Варто зазначити, що "вусатий" мчав по своїх справах і не звертав уваги на покупців, також можна помітити — тарган був без маски.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Народний ревізор".

"Вусаті мешканці супермаркету. Хлібобулочні вироби в цьому магазині настільки смачні, що всі комахи не проти покуштувати свіжу випічку. #Кременчук, "Власна Випічка" на Сталінграда.", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що компанія "Нова Пошта" вже давно надає послуги українцям і стала популярнішою за будь-який інший сервіс доставки в нашій країні. Громадяни надають перевагу саме цій компанії, тому що її сервіс дійсно високого рівня.

Однак, іноді, буває і таке, що хочеться просто рвати на голові волосся від злості, адже ми ж очікуємо роботу на 5+, а в підсумку виходить повне розчарування. Так, нещодавно в Маріуполі компанія видала посилку клієнту в дуже незрозумілому вигляді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, скандал через маски в АТБ: у охоронця не вистачило терпіння.

Як повідомляв Знай.uа, дівчина присіла на лавочку і втратила дар мови: шалені монстри в метро мало не згризли бідненьку.

Знай.uа писав, в одному з найпопулярніших ресторанів українців намагалися нагодувати борщем з цвяхами.