Колишнього політв'язня Балуха жорстоко побили у Києві

Колишньому кримського в'язню Кремля Володимиру Балуху зламали ключицю та руку.

Володимира Балуха 8 вересня знайшли жорстоко побитим. Над Балухом познущались вночі, знайшли чоловіка лише вранці. Наразі Володимир Балух перебуває в лікарні у важкому стані.

Мешканці анексованого Криму з кранів отримують "каву": з 8 літрів води - кілька грамів іржі

Мешканці Сімферополя скаржаться на іржаву воду з крана. З понеділка, 7 вересня, у Сімферополі, Бахчисарайському і Сімферопольському районах через посуху і обміління водосховищ починається третій, найжорсткіший, етап обмежень подачі води.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Субсидія в новому опалювальному сезоні: у Мінсоцполітики назвали важливу умову

Українці, які хочуть у новому опалювальному сезоні отримувати субсидію на газ, повинні будуть виконати одну важливу умову. Субсидію можуть порахувати неправильно, якщо цього не зробити.

Підвищення пенсій: українцям пояснили, чому досі немає надбавок і кому вони "світять" взагалі

Деяким українцям досі не підвищили пенсії й людей це дуже турбує, адже навіть пару гривень додаткових - для когось це буханка хліба.

Подробиці пояснила заступниця директора департаменту пенсійного забезпечення Пенсійного фонду України Галина Мастюгіна.

У Житомирі під покровом ночі латали "ями по коліно" до приїзду Зеленського

8 вересня в область з робочою поїздкою прибуде глава держави Володимир Зеленський. Ремонт доріг для Зеленського робили темної ночі.