У Харкові трагічно загинув відомий дитячий лікар Олег Басілайшвілі. Він випав з вікна власної квартири. Звістка про смерть просто-таки ошелешила друзів, колег і батьків маленьких пацієнтів.

Незадовго до загибелі лікар здолав коронавірус, хвороба протікала помірно важко. У нього було багато планів на майбутнє – збирався відкрити нову клініку. Про харизматичного медика пише obozrevatel

Про лікаря Басілайшвілі в Харкові складали легенди. І не тільки тоді, коли він пішов у приватну практику, говорили ще задовго до цього, коли Олег Валентинович працював у реанімації та рятував малюків.

Про Басілайшвілі говорили, що він міг за 15 хвилин, практично не розмовляючи, встановити діагноз і призначити правильне лікування малюкові.

Його дружина, акушер-гінеколог Ірина Борзенко. Судячи зі сторінок Ірини та Олега в соцмережах, пара дуже любила один одного.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олег Басілайшвілі з дружиною Іриною, фото Facebook
Олег Басілайшвілі з дружиною Іриною, фото Facebook

Олег Басілайшвілі з дружиною Іриною, фото Facebook
Олег Басілайшвілі з дружиною Іриною, фото Facebook

Незадовго до загибелі Басілайшвілі переніс коронавірус.

“Хвороба протікала помірно важко. Він був у лікарні, я його консультував. Була досить виражена дихальна недостатність, яка вимагала кислородотерапії на деякий час. З лікарні виписали з повним одужанням і відновленням”, – говорить Друг Басілайшвілі, професор Володимир Корсунов

Що могло трапитися, чому лікар зважився на самогубство – ніхто зрозуміти не може. Знайомі припускають, що однією з причин можуть бути наслідки після перенесеного коронавірусу.

“Уже є публікації, що ця хвороба може вражати центральну нервову систему і призводити, зокрема, до суїцидальних думок”, – припускає один із знайомих лікаря.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Харкові помер легендарний колега Комаровського

Як повідомляв портал Знай.ua, на Тернопільщині помер відомий фотограф і педагог

Також Знай.ua писав, у Харкові помер геніальний поет і шахіст