Переймаємо європейський досвід з екологічного контролю за водоймами. Радий повідомити, що на запрошення Центрального офісу по боротьбі з порушеннями проти навколишнього середовища та охорони здоров'я OCLAESP Gendarmerie nationale при Міністерстві внутрішніх справ Французької республіки Державна екологічна інспекція України долучилась до проєкту Ambitus, метою якого є налагодження оперативної діяльності правоохоронних органів у боротьбі з екологічними злочинами.

В операції «Чисті території» взяли участь 400 поліцейських з OCLAESP в співпраці з французькою митницею, делегати з 5 європейських країн-партнерів і представники Державної екологічної інспекції України.

Під час заходу представники ДЕІ мали змогу відвідати регіональний командний центр та побачити польові операції по контролю над перевезенням контейнерів з відходами на річці Рона, торгівлею відходами, забрудненням води, а також перейняти досвід європейських партнерів по боротьбі із злочинами проти навколишнього природного середовища й налагодити міжнародне співробітництво з питань захисту довкілля в рамках проєкту Ambitus.

Впевнений, що участь інспекції у міжнародних проєктах свідчить про високий рівень довіри до України та бажання іноземних партнерів продовжувати співпрацю з нашою державою у сфері охорони навколишнього середовища.

Переймаємо європейський досвід з екологічного контролю за водоймами. Радий повідомити, що на запрошення Центрального...

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще
Geplaatst door Андрій Мальований op Vrijdag 2 oktober 2020