Фото прем'єрки Фінляндії Санни Марін викликало жваве обговорення через глибину декольте її піджака. У мережі почався масовий хейт, що став причиною флешмобу на підтримку жінки-політика.

Прем'єр-міністерка Фінляндії, 34-річна Санна Марін опинилася в центрі скандалу через пікантний знімок з оголеними грудьми. Молоду жінку розкритикували за відверте фото і звинуватили в "непрофесіональності". Через цькування прем'єрки в мережі запустили флешмоб на її захист.

Все розпочалось з того, що Санна Марін знялася для глянцю Trend у чорному піджаку з глибоким вирізом, одягнутим на голе тіло. Фото оприлюднили на офіційній сторінці видання в Instagram, що спровокувало хвилю критики на адресу прем'єр-міністра Фінляндії.

Багато користувачів соцмереж критикували та цькували Марін за те, що поява у такому вигляді на їхню думку є недоречною для людини, яка обіймає посаду голови уряду.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Через масовий хейт сотні європейських жінок вирішили заступитися за Марін і запустили в мережі флешмоб, в рамках якого публікують фото в піджаках на голе тіло.

До слова, до флешмобу приєдналися і чоловіки.

Фото в піджаках на голе тіло супроводжують тегами #imwithsanna (Я з Санною) та #naisvihanäkyväksi (бачу ненависть до жінок). Зараз лише в Instagram можна знайти маже 1,5 тисячі таких фото.

Прихильники Марін стверджують, що жінок судять за зовнішнім виглядом набагато частіше, ніж чоловіків. Зокрема, вони посилаються на фото президента Росії Володимира Путіна з голим торсом та інших політиків-чоловіків, яких через це не критикують і не цькують.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Фінляндії 16-річна школярка на один день очолить уряд країни

Як повідомляв портал Знай.ua, у Фінляндії обрали наймолодшу прем'єр-міністра у світі з сім'ї лесбійок

Також Знай.ua писав, ″слуги народу″ збираються подолати гендерні стереотипи в Україні.