Політичний аналітик і підприємець Сергій Корнак повідомляє, що партія "Слуга народу" написала звернення до суддів Конституційного Суду України.

Також блогер каже, що в цьому зверненні йдеться про те, щоб судді КСУ добровільно пішли в одставку.

Про це повідомляє Сергій Корнак на своєму каналі в YouTube.

"Зеленський, його підставляють, тому що він дурнуватий і емоційний. Ось я вас всіх зараз розжену. Хто ти такий? Ти що, цар? Ти хто?",- таким чином показує свою думку підприємець Корнак.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також блогер говорить про те, що у президента Володимира Зеленського є певні обов'язки і норми. Крім цього, він підкреслив, що глава країни не може вирішувати, кого звільняти, а кого залишати на чолі конституційного і Верховного судів України.

Читайте Знай в Google News!

"Хто стикався з суддями, той їх ненавидить всією душею. От просто ненавидить, бо там ні батьківщини, ні прапора. Продажні тв*рини, більшість. Є окремі люди, але це мало, а повинні бути всі", - говорить один з найдосвідченіших і красномовних політичних блогерів Сергій корнак.

Аналітик також дав пораду президенту України Володимиру Зеленському, що потрібно провести реформи судів, зробити нові комісії, нові муніципальні суди, місцеві суди.

Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака з Youtube
Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака з Youtube

Крім цього, Сергій Корнак повідомляє українським громадянам про те, що в Америці, країні з населенням в 330 мільйонів чоловік, у Верховному Суді Америки сидять 9 суддів. А в Україні всього 200 суддів, з яких 20 осіб у Конституційному Суді України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Це ж все морди, які хочуть жерти. Вони ще й беруть хабарі і витворяють чорти що", - не приховуючи емоцій і скромності, сказав підприємець.

До того ж блогер повідомляє, що потрібно все реформувати, зробити новий закон, всім його обговорити і підтримати, а також дати українському народу нову судову реформу.

Нагадаємо, що під стінами Верховної Ради зібрався мітинг Фопівців і"євробляхерів".

Як повідомляв портал "Знай.ua", політичний блогер Сергій Корнак висловився щодо виборів у Грузії.

Також "Знай.ua" писав, що судді Конституційного Суду України мають зарплати в сотні тисяч гривень.