У Тарасівцях в помешканні місцевого жителя правоохоронці виявили канабіс. Про незаконні дії правопорушника повідомила його мати.

До Новоселицького відділення поліції звернулася 51-річна місцева жителька та повідомила, що її син за місцем проживання зберігає наркотики. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група Новоселицького відділення поліції.

За згодою заявниці правоохоронці провели огляд будинку. Співробітники поліції виявили та вилучили у 26-річного чоловіка півкілограма висушеного листя канабісу, інформує Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Вилучені речові докази поліцейські направили до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру на експертизу.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Порушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.

Раніше портал Знай.uа писав наркотики і вбивство батька: Анатолій Анатоліч розповів про найстрашніші події з життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Прикарпатті банда "чорних лісорубів" попалася на мерзенному занятті з копами - нарубали на мільйони.

Також портал Знай.uа писав, що на Київщині стрибучий вихованець вирвався на свободу, ловлять усім світом: "Камера засікла".