Столичні ЗМІ заявили, що боротьбу за крісло мера Чернівців поведе трійка лідерів місцевих симпатій.

Як зазначається у публікації Цензор.НЕТ, найбільші шанси отримати перемогу в Чернівцях має відсторонений від виконання обов’язків мера Олексій Каспрук, представник "Рідного міста" Віталій Михайлішин та керівник місцевого осередку "Слуг народу" Віталій Другановський.

"Це, перш за все, наразі відсторонений від виконання обов’язків мер Олексій Каспрук (який, провоювавши свою каденцію з міськрадою і, вочевидь, не заспокоївши свій бойовий дух, цього разу висувається партією "Пропозиція" Філатова-Корбана). Його головний, ще з минулих виборів, конкурент Віталій Михайлишин має всі шанси вийти у другий тур і нав’язати Каспруку важку боротьбу з непередбачуваним результатом. Боротьбу за право висувати Михайлішина ведуть між собою місцеві осередки "Рідного міста" і ОПЗЖ. Проте самому Віталію, вочевидь, перспективніше було б іти самовисуванцем, щоб мінімізувати у головах виборців будь-які свої асоціації з Партією регіонів", – пише "Цензор".

"Третім важливим учасником передвиборчої інтриги має стати очільник обласного осередку "Слуги народу" Віталій Другановський. Саме його, а не чинного голову Чернівецької ОДА Сергія Осадчука, висунув на посаду міського голови нещодавній з’їзд "СН". У області це сприйняли як певну сатисфакцію для Іллі Павлюка, люди якого на торішніх парламентських виборах виграли у області аж на чотирьох округах – але губернаторську посаду отримала людина Дмитра Фірташа…", – йдеться у публікації.

"Отже, майбутнього мера Чернівців визначить другий тур, у якому на Каспрука чекатиме запекла дуель з Михайлишиним (більш імовірний варіант) або Другановським", – йдеться у повідомленні ЗМІ.

Фото: Фейсбук-сторінки кандидатів

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фото: Фейсбук-сторінки кандидатів

Фото: Фейсбук-сторінки кандидатів

Раніше портал Знай.uа повідомляв - вибори мера Києва: кияни показали свого фаворита, шансі Кличка тануть на очах.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кернес пообіцяв харків'янам "рай "у під'їздах перед виборами: "Побілимо, пофарбуємо".

Також портал Знай.uа писав, що прориву немає, саміту Зеленського і Путіна не буде: про що Єрмак (не)домовився в Берліні.