У Чернівцях водійка, щоб не збити собаку, врізалась у стовп. Дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці Александрі.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції на дорогу раптово вибігла собака, і щоб уникнути зіткнення з нею, водійка в‘їхала в стовп.

Від сильного удару автомобіль фактично зніс електропору. На щастя, жінка травм не отримала, але авто зазнало серйозних механічних ушкоджень. Відновлювати доведеться і електропору.

фото nb.cv.ua

фото nb.cv.ua

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, на Тернопільщині сталася чергова ДТП, в якій постраждав чоловік. У Кременецькому районі 5 жовтня сталася аварія. Автомобіль врізався в перешкоду і отримав сильні пошкодження. Водія так сильно здавило понівеченим металом, що самостійно він вибратися не міг.

На місце була направлена бригада рятувальників, які за допомогою спеціального обладнання деблокували постраждалого чоловіка з машини і провели ряд робіт, щоб автомобіль не загорівся. Після цього потерпілого передали медикам швидкої допомоги, які його доставили в лікарню.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Харкові скандальний слідчий потрапив у нову ДТП: "Знову був п'яний?" В результаті ДТП є постраждалі.

Також портал Знай.uа писав, що тернополянка невдало позіхнула і зламала щелепу. Рано вранці вона солодко і широко позіхнула, що стало причиною вивиху нижньої щелепи. Жінку забрали до лікарні.

Також портал Знай.uа писав, що втратила матір і осліпла: з`явилися моторошні деталі п`яної ДТП на Київщині. Журналіст припускає, що копа - винуватця ДТП - можуть спробувати "відбілити”.