На Буковині почастішали випадки зустрічей людей із вовками. Про це повідомив міський голова Снятина Анатолій Шумко на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, найчастіше вовків помічають поблизу Оршівського лісу.

«Минулої ночі на території одного з приватних підприємств великі сторожові собаки задушили вовка. Я уже звернувся до керівника Снятинської районної організації Українського товариства мисливців і рибалок з просьбою про обстеження та реагування (тобто організацію відстрілу вовків)», - написав Шумко.

Фото: Анатолій Шумко
Фото: Анатолій Шумко

Він також додав, що місцевим мешканцям краще триматися подалі від лісів та без особливої потреби не перебувати ночами на полях.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Окремо він звернувся, до містян, які мають маленьких дітей – мер нагадав про необхідність слідкувати за малечею та не дозволяти дітям гратися у безлюдних місцях.

Нагадаємо, що в Ужгороді обрали "зірку Закарпаття" серед чотирилапих

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Києвом бобер забрів у село і переполошив людей

Також, "Знай.uа" писав, що клишоногі закарпатці поласували кавунами на потіху глядачам