Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик частенько ділиться у соціальних мережах маленькими і великими історіями з професійного та сімейного життя.

Цього разу чернівчанка опублікувала на своїй сторінці в Instagram родинне фото, де вона з чоловіком та дітьми, і розповіла підписникам, як вони провели останню неділю 2020 року.

"Чим ми снідаємо цього останнього у 2020-му недільного ранку? А снідаємо ми тим, що напекли собі затишного суботнього вечора - імбирними пряниками! Просто шаленію від їхнього аромату: такий зимовий, такий зігріваючий, такий домашній і такий особисто для мене святковий!", - пише ведуча.

Лілія також поділилася зі своєю аудиторією рецептом тих самих імбирних пряників, що так прийшли до вподоби її родині.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Отже, висипаємо в ємність 100 гр цукру (розтоплюємо на маленькому вогні) , додаємо 100 мл окропу, засипаємо ще 150 гр цукру (все постійно перемішуємо) і додаємо 80 гр вершкового масла. Далі - мед, 100 гр. Потім - 5 г соди, 40 г жовтка (це два жовтка) і 500 г борошна. Все ретельно перемішайте і додайте багато прянощів! Імбир, кардамон, кориця, гвоздика, бадьян! Про всяк випадок скажу, що все обов’язково має бути мелене!, - розповідає ведуча.

Розкатуємо тісто на харчовій плівці (товщина десь 0,8-1см) і кладемо на 12 годин у холодильник. Але от вчора ми чекали лише годину (дівчата дууууже хотіли пряники)- і теж чудовий результат😉. Коли час прийшов, дістаємо тісто, фантазуємо, обов‘язково до процесу долучаємо дітей, робимо з печива сердечки, пташок, чоловічків - кого заманеться! Випікаємо 12-15 хвилин за температури 175 градусів. Поки трохи охолоджується - готуємо «айсинг» (щоб намалювати на пряниках щось). Беремо 200 гр цукрової пудри, 30 гр білка (одне яйце), 1 ст л лимонного соку. Збиваємо все бо густої білої маси. Беремо харчові барвники всіх кольорів веселки! І... Фантазуйте, малюйте і створюйте собі настрій! Гарної і затишної неділі вам", - написала Лілія.

Нагадаємо, ведуча Лілія Ребрик відзначила перший день зими з кумом Лободи: "Починаю чекати на Новий Рік".

Як повідомляв портал Знай.uа, ведуча Лілія Ребрик вирішила прискорити кінець 2020 року: всім уже набрид.

Також портал Знай.uа писав, що Лілія Ребрик відкрила двері своєї спальні для українців: такою її бачив лише чоловік.