Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В Дніпрі жінка викрала автомобіль і зникла у невідомому напрямку.

Про це повідомляє Інформатор.

У неділю, 4 серпня, близько 11:00 34-річна жінка вкрала автомобіль Audi A6. Власник авто 48-річний чоловік повідомив про це на лінію "102".

На місце події прибув наряд поліції. Правоохоронці виявили пошкоджений замок на воротах в гараж. Також правоохоронці оглянули місце злочину і прилеглу територію.


Поліцейським вдалося розшукати злодія. Жінку затримали і доставили у відділення поліції Соборного відділу. З собою у неї була рушниця, яку вилучили правоохоронці. Автомобіль віддали власнику.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадуємо, що в кінці липня в столиці озброєний рушницею грабіжник намагався пограбувати магазин ювелірних прикрас, але невдало.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua працівники Кам'янка-Бузького відділу поліції встановили особу зловмисника, який причетний до семи крадіжок з дачних будинків.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові розшукують жінку, яка вкрала мобільний телефон у вагітної пацієнтки однієї з лікарень.