8 серпня під Дніпром сталася трагедія. Двоє друзів так добре відпочивали, що один іншого забив до смерті битою.

Про це повідомляє портал "Информатор".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вночі 8 серпня, о 2:50, на лінію "102" зателефонував 28-річний чоловік, який розповів, що у нього вдома в Підгородному, на вулиці Центральній, помер його 40-річний друг.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На місце приїхали співробітники поліції і медики. Як виявилося, двоє друзів випивали, після чого у них виник конфлікт. В результаті чоловік побив старшого товариша битою, а побачивши, що той лежить без свідомості, запанікував і викликав швидку допомогу.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На жаль, медики, які приїхали на місце інциденту, лише констатували смерть.

До місця викликали слідчо-оперативну групу. Дані щодо інциденту внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 121 частиною 2 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть).

Запобіжний захід з даної статті передбачає позбавлення волі на термін від 7 до 10 років.

Нагадаємо, що у Києві між чоловіком і 16-річним хлопцем стався конфлікт, який ледь не закінчився трагедією.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", конфлікт стався між 70-річним чоловіком та його 92-річною тещею.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Одеській області в Татарбунарському районі п'яний 70-річний чоловік до смерті забив дружину.