В секонд-хенд небезпечно ходити. Про те, як нападають на покупців, розповіла дівчина Марина з Дніпра.

Люди йдуть в такі магазини, щоб заощадити останню копійку, а найчастіше їх самих залишають без грошей. Марина, яка вже багато років одягається в таких магазинах «підсадила» на дешеві покупки і своїх подруг. Адже речі тут продають не дорогі та якісні.

Секонд-хенди приховують небачену небезпека.

Але вже як 6 місяців шлях в секонди для Марини і її подруг закритий. Адже дівчина зіткнулися з тим, що під час шопінгу її обчистили кишенькові злодії.

«Я ненавиджу секонд і зареклася туди більше ніколи ходити. Я не якась там растеряша, але те, що тут промишляють професіонали, я переконалася неодноразово. У мене вкрали не один телефон і витягли гаманець.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Речей шкода і пам'ятних фотографій, які були там. Але найбільше страшно, що за тобою хтось стежить і риється в речах!», - розповідає потерпіла дівчина.

В секонді працюють кишенькові злодії, які витягають гаманці і телефони.

Про такі речі нагадують і самі охоронці, особливо в день завозу. Адже у повній метушні, коли люди шукають і навіть бувають штовхають один одного, щоб тільки дістатися до заповітних речей, багато хто не бачать того, як в цей час полюють і за їх сумками.

Тому, будьте уважні – щоб не залишитися без обновок і зовсім без грошей!

Нагадаємо, днями на молоду харків'янку на Салтівці недалеко від метро "Героїв Праці" впав будівельний паркан.

Як повідомляв портал Знай.иа неадекватний киянин вызверился на дівчинку з собакою, і як таких земля носить.Дівчинка не спить вже кілька днів, згадуючи цю історію.

Також Знай.ua писав, що останнім часом почастішали випадки вуличних грабежів у Дніпрі, жителі в соцмережах діляться своїми історіями та попереджають про небезпеку.