На Дніпропетровщині озвучили вирок 24-річному Костянтину Бондаренко із села Орлівщина. Він задушив вагітну співмешканку, а тіло вкинув у колодязь.

Про це інформує "gazeta.ua".

За злочин чоловік отримав 15 років позбавлення волі. Такий вирок винесли на засіданні Новомосковського міськрайонного суду 2 серпня.

Відмінні новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Згідно з інформацією чоловік перебував в алкогольному сп'янінні. Під час сварки на побутовому ґрунті він почав душити жінку, яка була на 9-му місяці вагітності. Спочатку руками, а потім електричним дротом. Провину чоловік визнав повністю.

Вбита мала сина від попереднього шлюбу - 3-річного Матвія. Опіку над ним оформили батьки жінки.

Тіло Юлії Волохи знайшли 29 квітня на дні 5-метрового покинутого колодязя біля будинку, де проживала.

Нагадаємо, що з-за аварії на Львівщині постраждала жінка і однорічна дитина

Як повідомляв портал Знай.ua в Вінниці сталося жахливе ДТП, в районі зупинки «Залізничний вокзал» маршрутне таксі збило 10-річну дівчинку.

Також Знай.ua писав про те, що у ДТП на Львівщині загинула 39-річна жінка