У Дніпрі незабаром очікуються масштабні зміни в маршрутках.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

У Дніпрі з'являтися автобуси першого класу, а також якісне прибирання в салонах. У місті незабаром завершать інвентаризацію маршруток, що в свою чергу повинно підвищити їх комфортабельність для пасажирів.

Повна заміна нинішніх автобусів завершиться протягом 2-2,5 років. Крім того, планується прибрати дублюючі маршрути, оскільки один великий автобус може замінити три мікроавтобуси.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Також, міська рада пропонує перевізникам укладати договори з клінінговими компаніями, які зможуть забезпечити якісне прибирання.

Нагадаємо, дніпрян катають в "труні на колесах", небезпечно для життя: городян приголомшили "ревізією" в маршрутках.

Як повідомляв раніше Знай.ua , що поведінка водія маршрутки Луцьк-Трускавець обурила пасажира. Чоловік за кермов постійно лаявся, курив і голосно слухав російську попсу.

Також Знай.ua писав про те, що одеситка "збила" трамвай, городяни чухають потилиці.