У суботу, 14 вересня, Дніпро відзначить свій день народження. Вже традиційно в це свято відбудеться рок фестиваль DniproRock.

У цьому році на Воронцовському пляжі в рамках фестивалю пройде закриття мотосезону 2019 з байкерами міста і дня народження мотоклубу Angels MC, якому виповнюється 22 роки.

За словами організатора Ірини Шевченко, цей фестиваль буде особливим.

«Кожен рік DniproRock стає яскравіше і крутіше. Наш фест — це мікс сучасного року, оскільки ми даємо можливість найкращим рок гуртам міста заявити про себе, і безмежна любов до легенд українського року. В минулі роки на нашому фестивалі виступали такі кумири, як групи Табула Раса і Green Gray. У цьому році, на численні прохання фанів, хедлайнер фесту — група Тартак. Не можу відкрити всі секрети фестивалю, але повірте, сюрпризів для дніпрян буде багато», - розповіла Шевченко.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Новий міст у Дніпрі так і не здали в експлуатацію через маси порушення в його будівництві.

Як повідомляв портал Знай.uа, відразу кілька районів Дніпра тимчасово залишаться без електропостачання.

Також портал Знай.uа писав, що скандальний Новий міст у Дніпрі небезпечний навіть після ремонту.