У лікарні Мечникова в Дніпрі після ДТП лежить дівчина у важкому стані, але лікарі ніяк не можуть знайти її рідних.

Про це повідомляє Інформатор.

В ніч з 22 на 23 жовтня у відділення інтенсивної терапії обласної лікарні імені Мечникова доставили дівчину у важкому стані.

Медикам відомо про неї лише те, що вона отримала травми внаслідок аварії в місті Кам'янське на вулиці Дорожній. Медики розповіли, що на вигляд постраждалій близько 20 років.


Якщо раптом у вас є яка-небудь інформація про особу постраждалої — повідомте про це лікарям або в поліцію. Не будьте байдужі, важлива будь-яка інформація про дівчину.

Телефон відділення лікарні імені Мечникова: (056) 377-37-03.

В Лікарні ім. Мечникова, м. Дніпро, пл. Соборна,14, у відділенні інтенсивної терапії політравми знаходиться на лікуванні...

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
Geplaatst door Alexandr Tolubayev op Woensdag 23 oktober 2019

Нагадаємо, раніше Убив двох людей і підрізав не менше чотирьох: суд не посадив "столичного маніяка" у в'язницю.

Також Знай.ua писав, що на Миколаївщині легковик влетів у маршрутку, медики рятують 11 понівечених людей: кадри трагедії.

Портал Знай.ua повідомляв, що в 2019 році в Україні збільшилася на 7-10% кількість аварій на дорогах - кожен день відбувається приблизно 409 автокатастроф.