В Індустріальному районі Дніпра розгорілася суперечка з-за вигулу дітей на майданчиках для собак. Користувачка Facebook Анастасія Гудова опублікувала фотодокази та розповіла про наболіле громадськості.

Трохи більше місяця тому біля ДК Металург в Індустріальному районі Дніпра збудували спеціальний майданчик для вигулу собак, на якому обладнали спеціальні помости для тренування тварин. Будівництво майданчика проводилося в рамках проекту по цивілізованому вигулу тварин.

Однак, щастя собачників тривало недовго – майданчик "окупували" діти з батьками і підлітки. Місцева жителька Анастасія Гудова поділилася наболілим в групі "Райончик" у Facebook.

Пост Анастасії Гудовой в Facebook / скріншот

Дівчина написала, що прийшла на майданчик, щоб позайматися з собакою, проте зробити цього не вдалося – на ній на всю гралися діти. Анастасія зазначила, що ні діти, ні батьки ніяк не реагують на зауваження, хоча дитячий майданчик знаходиться зовсім поруч.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Дітей купа. Це не нормально! Батьки куди ви дивитеся? Сподіваюся батьки побачать це і поговорять зі своїми дітьми! – пише Анастасія Гудова.

Коли ж перехожі робили зауваження, батьки заявляли, що все законно, мовляв сидіти на майданчику їм дозволили адміністрації. При цьому, на слова собачників вони реагували по-хамськи.

Коментарі під постом Анастасії Гудовой в Facebook / скріншот

Ця подія викликала гарячу дискусію між жителями району. Більшість з них залишилися на боці собачників, так як саме для тварин це місце і створювалося. Однак, знайшлися і ті, хто вважав, що собачої майданчику тут не місце. Вони аргументували це тим, що тут часто гуляють діти. Також їх дратує собачий гавкіт і тому площадка повинна бути далі від житлових районів.

Нагадаємо, раніше п'яний дніпрянин вивів на прогулянку змію.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпрі біля житлового будинку поселився рій бджіл.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром виявили рідкісну тварину Соню лісову.