Під Дніпров в лісі в Павлограді небезпечно гуляти. Тут можна натрапити на недобросовісних собачників, які вигулюють псів з-за яких можуть постраждати люди.

Про це повідомила користувач Anaid Clandestine, пише "Дніпровська панорама".

"Гуляти в лісі серед білого дня небезпечно!Вчора поверталася додому через ліс, змучена від спеки і сонця, в бік ПЗТО. На відстані 100 метрів побачила відпочиває на пікніку сім'я, при цьому просто йшла повз, нікого не чіпаючи.Раптом почула гавкіт собак і хотіла згорнути від них подалі, але було вже пізно: я побачила, як в мою сторону мчать два пітбуля — чорний і білий",- повідомила постраждала.

пітбуль
пітбуль

Дівчина чекала, що відпочиваючі як-то зупинять своїх псів, але вони спокійно собі сиділи і спостерігали, як одна з собак підбігла до "жертви". Напевно, їм було цікаво, а що ж буде далі?

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"З жахом чекаючи, що пес ось-ось кинеться на мене, я закричала, і тоді жінка ліниво встала і відкликала собак, при цьому вони продовжували гавкати. У пориві емоцій, я чесно запитала їх, не ї*ануті вони так чинити? На що чоловік, там сидів, почав кричати, мовляв, "а ну фільтруй базар, тут діти!",- продовжила розповідь дніпрянка.

Скажена собака. Скріншот з відео. YouTube
Скажена собака. Скріншот з відео. YouTube

Дівчина запитала, чому вона не може спокійно пройти по лісі без того, щоб на неї нізвідки не вистрибнула чиясь собака.Чоловік грубо відповів, що нічого, мовляв, голосно кричати і розмахувати руками.

"Він тільки один раз гавкнул, і все!" - заявила хазяйка. Дівчина одразу ж нагадала їм, що закричала вона вже після того, як собака, що з гавкотом підбігла до неї.

"Думаєте, якщо завели великих собак, то вам тепер усе можна? На що чоловік продовжував грубити і назвав мене наркоманкою. От і питається, чи захочеться після такого ходити в ліс?", — поскаржилася дівчина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові розлючений пес ледь не розірвав переляканого малюка - матусі ахнули

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Дніпром озвірілі пси ледь не розтерзали молоду красуню на шматки: "Це страшно"

Також «Знай.ua» писав, що У Києві господар-неадекват пса нацькував на перехожих – "залізні" щелепи разжимали вп'ятьох