В Дніпрі третій день шукають безвісти зниклого 28-річного чоловіка з інвалідністю.

Про це повідомляє Інформатор.

У Дніпрі шукають безвісти зниклого Лендзинского Віталія Сергійовича. Відомо, що востаннє його бачили 21 липня, в той день він вийшов з будинку, але назад так і не повернувся. Зараз про місцезнаходження чоловіка нічого невідомо. Телефон зниклого відключений.

Рідні зниклого розповіли, що він пішов близько 11:00, але куди попрямував — ніхто не знає. Також вони розповіли, що чоловік перебувати на обліку у психіатра. З дитинства має інвалідність — у чоловіка затримка в розвитку.

У Дніпрі шукають безвісти зниклого Лендзинского Віталія


Чоловік був одягнений в домашні капці, синю футболку та сині спортивні штани. Раніше він ішов з дому і часто його знаходили в районі парку імені Шевченка. Веде себе тихо, уваги не привертає.

Уважно придивіться до цієї фотографії, якщо ви бачили цього чоловіка чи знаєте щось про його місцезнаходження, то прохання повідомити про це за телефоном у Шевченківське відділення поліції: (097) 240-07-97, мамі Віталіка — (068) 419-77-20, або в ГО «Пошук зниклих дітей» — 732-07-00, (098) 162-11-84. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я чоловіка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

"Знай.uа" писав, що у Запоріжжі судять виховательку нелегального садка у якої на руках померла дитина.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше Молодий українець повісився в прямому ефірі і звинуватив у своїй смерті поліцейських

Як повідомляє портал "Знай.uа" Жінконенависника і засновника "Чоловічого держави" Позднякова зарізали в Туреччині - ЗМІ