На Дніпропетровщині 200 балів на ЗНО отримали 27 випускників. Троє з них — ще й з двох предметів.

Випускники області відзначилися кращим результатом з семи предметів – з математики, української мови та літератури, фізики, англійської мови, біології, хімії, історії України.

Відмінники мешкають у Дніпрі, Жовтих Водах, Кривому Розі та Кам’янському. Сім 200-бальних сертифікатів ЗНО отримали випускники обласних ліцеїв. Про це повідомляють у пресслужбі Дніпропетровської облдержадіміністрації.

«Цьогоріч випускники Дніпропетровщини показали справжній «клас» на зовнішньому незалежному оцінюванні. 27 хлопців та дівчат здобули найвищий бал, а троє з них – ще й з двох предметів одразу», — говорить директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олексій Полторацький.

Загалом цього року 447 абітурієнтів склали основну сесію зовнішнього незалежного тестування на максимальний бал — 200 балів.

Це вдвічі більше, ніж у 2019 році. Тоді ЗНО на 200 склали 274 учасники.

Обробка сертифікаційних робіт учасників зовнішнього незалежного оцінювання здійснюється регіональними центрами оцінювання якості освіти.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Обробка сертифікаційних робіт учасників додаткової сесії ЗНО має бути завершена до 14 серпня 2020 року.

Результати тестування розміщуватимуться на інформаційних сторінках учасників ЗНО.

67,4% українців підтримують зовнішне незалежне оцінювання, як систему вступу до закладів вищої освіти.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Київські школярі сядуть за парти 1 вересня, але є неприємний нюанс

Також портал «Знай.uа» писав, що Юний хмельничанин став "золотою" ракеткою України

Також портал «Знай.uа» писав, що Україна дійшла до рекордного дефіциту бюджету за п'ять років: що буде з пенсіями та соцвиплатами

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw