Під Дніпром хлопчик втік з дому через страх перед вітчимом. Про це розповіли на сторінці Ювенальної превенції Дніпропетровської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в Кривому Розі в Довгинцівське відділення ВП надійшло повідомлення від місцевих жителів про те, що вони знайшли 6-тирічну дитину без батьків. Пізніше виявилося, що хлопчик втік з дому тому, що боявся маминого співмешканця.

Читайте Знай в Google News!

Поліцейські відразу ж стали з'ясовувати обставини події. Виявилося, що чоловік постійно ображає хлопчика і його матір. Він періодично погрожує дитині фізичною розправою і забирає гроші, які рідний батько дає мамі хлопчика на його утримання.

Мама хлопчика має інвалідність через відсутність слуху і отримує допомогу від держави. Крім цього вона має ще одну 3-місячну дитину від співмешканця.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мама хлопчика і ювенальні поліцейські, фото: Facebook ювенальна превенція Дніпропетровської області

Правоохоронці склали на чоловіка адміністративний протокол за ч.1 ст. 173-2 КУпАП за домашнє насильство, а жінку з дітьми направили в @Криворізький центр допомоги жінкам, постраждалим від насильства в сім'ї@.

"Щоб мінімізувати контакти з агресором, жінка разом зі своїми дітьми поки поживе в Центрі допомоги, ми допомогли на перший час продуктами і речами першої необхідності. Надалі хочемо допомогти оформити їй виплатити на дітей як матері - одиночці", - розповіла поліцейська Бакун Яна

Публікація ювенальної превенції Дніпропетровської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що лікарю в українському дитбудинку може зійти з рук збочення 5-річних сиріт

Як повідомляв портал "Знай.uа", самотня Українка усиновила трьох діток-сиріт і ледь втекла з рідного Донецька

Також, "Знай.uа" писав, що зять зґвалтував 74-річну тещу і приголомшив цинічною заявою