Стало відомо про те, що в Кривому Розі гадюка заповзла в будинок. Налякала не на жарт інших.

Таким чином, повідомляється, що співробітникам ДСНС вдалося зловити плазуна на території приватного домоволодіння в Інгулецькому районі Кривого Рогу.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС у Дніпропетровській області.

Сталося це в середу, 16 вересня близько 19:25. У службу порятунку прийшло повідомлення про те, що на вулиці Юнга господарі виявили плазуна на території свого двору.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

По прибуттю на місце події фахівці знайшли гадюку на території приватного будинку. Вона була виловлена і випущена на волю за межами міста.

У роботі були залучені п'ять співробітників особового складу, а також 1 одиниця техніки Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області.

Варто нагадати, що у Харкові в центрі була помічена змія. Вона повзла по тротуару і налякала перехожих. Люди не чіпали плазуна, а лише сфотографували його. Вони розповіли, що у змії був дивний окрас, і невідомо отруйна вона чи ні.

Також Знай повідомляв, що в Дагестані молодій дівчині уві сні в рот і шлунок заповзла змія. Життя постраждалої рятували лікарі. Вони на операційному столі витягли зі шлунка дівчини метрову змію. Медики розповіли, що на вулицях міст, в лісосмугах, парках і на берегах річок потрібно бути обережними, щоб не стати жертвою змії.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині сталася дика НП, хлопчик став жертвою нападу отруйної змії. 29 серпня о 19: 30 год.до Сколівської ЦРЛ у стані середнього ступеня тяжкості був госпіталізований 8-річний житель с. Лавочне Сколівського району, якого вкусила змія.