У Дніпрі помітили п'яного чоловіка, який сидів на дитячому майданчику з боєприпасами в руках.

Про це повідомляє "Дніпро оперативний".

У Дніпрі на проспекті Калнишевського чоловік розпивав алкоголь на дитячому майданчику, при цьому тримаючи, при собі боєприпаси.


Відомо, що цей інцидент стався 3 вересня. На проспекті Калнишевського патруль побачив чоловіка, який курив і вживав спиртні напої на території дитячого майданчика. В ході поверхневої перевірки, у підозрюваного виявили пакет з боєприпасами.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу та склали на порушника адміністративні матеріали за порушення громадського порядку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві затримали жінку, яка більше десятка разів повідомляла про неправдиве мінування одного з вищих навчальних закладів столиці.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , у Києві чоловік вистрілив у поліцейського, який прийшов з обшуком.

Також Знай.ua писав, що на Південному вокзалі сталася стрілянина, в якій серйозно постраждала людина.