Спортсменки з Дніпропетровської області Вікторія Лисенко та Любов Попова стали чемпіонками світу з бодібілдингу та фітнесу.

Про це повідомив начальник управління молоді та спорту Дніпропетровської ОДА Олександр Пшеничников.

Змагання проходили в Іспанії, в місті Санта Сусанна. На чемпіонаті честь нашої країни відстоювали 48 кращих спортсменів.

"Загалом за підсумками змагань українська збірна посіла перше місце серед 27 країн-учасниць - команда отримала 32 нагороди. Три медалі завоювали спортсменки з Дніпропетровщини",- повідомив Пшеничников.

У "скарбничці" криворіжанки любові Попової дві медалі. Спортсменка завоювала "золото" у змаганні з бодібілдингу серед змішаних пар - за спільний виступ з Вадимом Василевським.

Любов Попова, фото: Дніпропетровська ОДА
Любов Попова, фото: Дніпропетровська ОДА

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також на її рахунку - третє місце і бронзова медаль в категорії "Women's Physique" серед учасників зростом до 163 см.

Дніпрянка Вікторія Лисенко стала чемпіонкою світу в категорії "фітнес-бікіні" серед жінок, чий зріст не перевищує 169 см.

Вікторія Лисенко, фото: Дніпропетровська ОДА
Вікторія Лисенко, фото: Дніпропетровська ОДА

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Чемпіонка світу з бодібілдингу втиснула потужні ноги в облягаючі лосини - до дірок. Чемпіонка світу з бодібілдингу Наталія Кузнєцова може шокувати того, хто побачить її в перший раз. Не кожному чоловікові вдається домогтися таких вражаючих результатів і таких м'язів, як у неї.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Накачана українка стала головним бодібілдером країни - перед такою пасують навіть чоловіки. Мешканка міста Сарни Рівненської області Юлія Малікова стала віце-чемпіонкою на змаганнях з бодібілдингу, які проходили в Іспанії.

Також «Знай.иа " писав, що Красуня з Мукачева взяла четверте місце на чемпіонаті з бодібілдингу - скрутить будь-кого в баранячий ріг. У місті Черкаси днями відбувся Чемпіонат України з бодібілдингу, в якому дебютувала мукачівка Катерина Матьковскі.