У Капську провінцію Південно-Африканської Республіки непередбачено заглянув холодний фронт, який супроводжувався рясним снігопадом.


Подібні фотографії і відео з'явилися в співтоваристві Met Híradó в Facebook і Severe Weather Europe в Facebook.

Elképesztő felvételek! Havazás tegnap a Dél-Afrikában található Sneeuberg hegységben! ❄🐘🦒❄ Fotó: Kitty Viljoen / Africa, this is why I live here

Posted by MetHíradó on Sunday, 9 September 2018


На фотознімках помітні засніжена савана і її мешканці, які, швидше за все, у перший раз в житті побачили подібне явище.

Популярні новини зараз
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами ТЦК штрафує роботодавців: вручай повістки або плати штрафи Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Elephants in the snow in South Africa - Sept. 8, 2018

- World Weather - Elephants in the snow in Sneeuberg, Eastern Cape - South Africa - Sept. 8, 2018 Video by MetHíradó

Posted by Severe Weather Europe on Sunday, 9 September 2018


Як повідомляється в описі, фотографії і відео були зроблені в суботу, 8 вересня.


Також надійшла інформація, що в деяких регіонах Європи в цей час випало до 40 сантиметрів снігу.


До того ж, улюблений курорт українців у Туреччині в провінції Карс-Кагызман занесло снігом прямо в розпал курортного сезону, 1 вересня. У зв'язку з цією подією влада держави перекрила дороги, які ведуть безпосередньо до місцевих курортів. Відпочиваючі на якийсь час опинилися відрізаними від зовнішнього світу. Температура в регіоні опустилася до +7 градусів.


Нагадаємо, раніше Знай.UA повідомляв про те, що 23 липня така несподіванка сталася в Карпатах, які виявилися засніженими. У мережі з'явилося відео "приємної несподіванки". Рятувальники дали рекомендації гостям курортів не виходити в гори з-за небезпечних умов.Також місцева влада в терміновому порядку зажадала евакуації з селища Близниця дітей з-за різкого зниження температури повітря. Там, де перебували діти, сніговий шар сягав кількох сантиметрів. В регіон відправили рятувальників з теплими ковдрами і чаєм, щоб відігріти замерзлих, і спустити їх потім у низину. Стало відомо, що діти були уродженцями Харківської, Одеської та Київської областей.


Також Знай.UA передавав, що влітку в Африці випадав 10-сантиметровий шар снігу. Місцеві жителі були в захваті від побаченого і з задоволенням робили фото на фоні дивних опадів. У мережі з'явилися відеозаписи з білосніжними пейзажами, так незвично випали в даній області. Дана подія сталася вперше за 10 років.