Епіцентр землетрусу магнітудою 3,9 бала проходив в морі навпроти Коктебеля. Він був зафіксований порталами моніторингу землетрусів.

Самий пік впливу землетрусу 9 вересня зачепив Анапу, Новоросійськ, Ялту і Керч, - як відзначають сейсмологи.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що частину Росії руйнує потужний землетрус, впоратися з яким не можуть рятувальники. Люди в паніці намагалися отримати допомогу від МНС, але не могли достукатися до служб допомоги – всі контакти були недоступні. З'ясувалося, що в Челябінській області сталося масове руйнування будівель. Магнітуда землетрусу дорівнювала 5,6 балів. Люди в соціальних мережах скаржилися на бездіяльність служб екстреної допомоги, так як телефони операторів були поза доступу. Користувачі соцмереж викладали відеозаписи, на яких видно, як відбувався землетрус.

Раніше Знай.UA писав про те, що у Венесуелі пройшов землетрус, в результаті якого мало не впав хмарочос, який на даний момент вважається в аварійному стані. Стало відомо, що кут нахилу будівлі на даний момент дорівнює 25%, і що будівля в будь-який момент може обвалитися. З'ясувалося, що магнітуда землетрусу дорівнювала 7 балів за шкалою Ріхтера. Також італійський курорт засипало камінням. Одну з головних трас довелося закрити, пройшла евакуація двох сотень людей. Гора каменів злітала на дорогу, зруйнувала автомобілі, внаслідок чого загинули двоє людей.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Знай.UA отримав інформацію про те, що на берег Камчатки винесло волохатого монстра. Користувачі соцмереж опублікували відеозапис, на якій видно жахливу істоту. Деякі вирішили, що це туша мамонта була викинута на берег. Інші, - що глобстер – невідома маса, яку вимиває океан.