Колишній власник газети "Спорт-Експрес" Іван Рубін покінчив з собою. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Імовірною причиною такого вчинку стали численні борги.

"За попередніми даними, він мав борги на загальну суму близько 63 млн рублів, але за останні декілька років він зміг виплатити лише близько 2 млн рублів", - заявило джерело.

За даним фактом початку дослідча перевірка. Про це повідомила представник Головного слідчого управління СК РФ по Москві Юлія Іванова.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відомо, що на місці інциденту була виявлена передсмертна записка. На даний момент слідчі опитують сусідів і можливих очевидців.

Іван Рубін разом з першим головним редактором видання Володимиром Кучмием був одним із засновників газети "Спорт-Експрес", вона виходить з 1991 року.

Рубін був генеральним директором газети з 2003 року по серпень 2012.

Однак після фінансової кризи 2012 року він продав свої акції генеральному директорові петербурзького філії Першого каналу Едуарду Райкіна.

Повідомляється, що у своїй передсмертній записці Рубін згадав борги. В деяких джерелах повідомляється, що Рубін назвав у передсмертній записці ім'я людини, якого звинувачує у трагедії.

"В моїй смерті прошу винити Тюренкова Володимира Олександровича, якому я повинен 70 860 євро, і який погрожував зламати мені ноги і пальці, якщо я не поверну борг", - наводить нібито слова Рубіна із записки Mash на Telegram-каналі.

Нагадаємо, в зоні ООС від ворожої кулі загинула дівчина-боєць.

Як повідомляв "Знай. ua", пішов з життя легенда київського "Динамо".

"Знай. ua" писав, що українка по-звірячому вбила новонароджену дитину.