Днями у мережі оприлюднили відео, на якому видно, як митник і поліцейська розкрадають в Ужгороді оснащену за останнім словом техніки автобусну зупинку.

Про це повідомив на свой сторінці житель Ужгорода, журналіст Віталій Глагола.

“Друзі! Ось, що таке сила Фейсбуку! Вже усі бачили відео, як крадуть будматеріали із нової зупинки на Митній! На відео засвітилось і авто із номером. Знаючи номер і марку – закинули в інтернет-бот номер авто і дізнались власника – це жінка Мельник Марина Іванівна", - пише журналіст.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Журналіст провів власне розслідування, у ході якого натрапив на декларацію, подану до НАЗК повної тезки власниці авто.

"І - вуаля, знайдено декларацію із такими самими даними. І тут вуаля номер два – у неї в декларації внесено авто саме такої моделі, як на відео із крадіжкою. Хочете вуаля номер три? Ця жінка працює на посаді слідчої в Ужгородському районному відділення поліції Ужгородського відділу Головного Управління НП в Закарпатській області, тобто в поліції", - пише журналіст.

Окрім того, він публікує дані декларації цього авто:

"Але ж ми не будемо її звинувачувати, бо видно по відео, що матеріали у багажник вантажить чоловік. Благо, в декларації вказане і його ім’я. Перевіряємо на тому ж сайті і вуаля номер чотири. Знаходимо чоловіка на ім’я Мельник Микола Васильович у якого в декларації вказано право керування на автом марки Фольцваген Пасат 2007 року, який є у властості його дружини. А хочете знати, де працює цей чоловік згідно його декларації? От вам і вуаля 5 – старший інспектор у Закарпатській митниці ДФС. Я навіть не хочу це коментувати… Гарна пара – слідча поліції і митник", – резюмує журналіст.

Окрім того автор опублікував відео, на якому зафіксовано крадіжку.

Цінуймо вклад в розбудову нашого міста! Будьмо свідомими громадянами!

Цінуймо вклад в розбудову нашого міста! Будьмо свідомими громадями!

Geplaatst door УЖНЕТ op Zondag 18 november 2018

Нагадаємо, працівниками Служби безпеки України сумісно з прокуратурою на хабарництві було викрито старшого державного інспектора митного поста "Хутір Михайлівський" Сумської митниці, звітує прес-служба СБУ.

Раніше Знай.uа писав про те, що хабарем у 300 доларів пропонував відкупитися від штрафу в 17 тисяч гривень чиновник Рівненської митниці власнику нерозмитненого авто.

Також Знай.uа повідомляв, що в столичному міжнародному аеропорту "Бориспіль" правоохоронці затримали двох співробітників митної служби під час прийому хабара.