У Донецькій області під час несення служби застрелився з автомата 21-річний військовослужбовець за контрактом.

Інцидент стався на опорному пункті в одному з сіл поблизу Дружківки в Краматорському районі. Про це повідомляє прес-служба регіонального управління Національної поліції.

Провоохороці встановили, що під час несення служби молодший сержант 1988 року народження, вистрілив собі в голову. Військовослужбовець здійснив вистріл зі штатного АК-74, сказано в повідомленні.

Причини, які спонукали солдата накласти на себе руки, невідомі. Наразі поліція встановлює обставини вчинку військового.

За даним фактом розпочато розслідування за статтею про умисне вбивство з позначкою самогубство (ст.115 КК України).

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, на Донбасі військовий побив товариша по службі й кинув помирати: коли протверезів – застрелився.

Між майором та сержантом виник конфлікт після того, як вони разом випили. Словесна суперечка переросла в бійку у дворі поруч з будинком. Майор бив сержанта, поки той не втратив свідомість. Побитий, він так і залишився лежати на вулиці. До тями сержант не прийшов і замерз на смерть.

Вранці протверезілий майор виявив товариша, він спробував привести його до тями. Однак той був уже мертвий. Після цього майор наклав на себе руки, вистріливши собі в голову з табельної зброї.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Луганщині поліцейський застрелився просто на блокпосту

Також Знай.ua писав, у військовій частині міста Миргорода Полтавської області під час несення служби від вогнепального поранення загинув 25-річний військовослужбовець за контрактом.