Львів розпадається. Про це свідчить інцидент, який стався в одному з житлових будинків міста.

У кількох вулицях від площі Львова вже дуже багато років стоїть житловий будинок. Днями там обвалилася стіна. Львів'яни розповідають, що в їхньому місті дуже багато будівель в аварійному стані і вони, дійсно, переживають за свою безпеку. Адже колись така подія може не пройти безслідно для життя городян.

Такий жахливий інцидент стався ще 14 лютого. Мабуть, жителів Львова так вирішили привітати.

На даний момент відомо, що стіна впала з третього по перший поверхи. Можливо, це не кінець. Так як будинок нині знаходиться в аварійному стані. Там "на соплях" тримаються балки і нестійкі конструкції. Тому існує ймовірність, що будинок просто посиплеться як пісок.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Депутат Любомир Мельничук висловив свою думку з цього приводу: "Зараз міська влада намагається перекласти відповідальність, вимагаючи притягти до відповідальності особу, яка набула житлові приміщення будинку на аукціоні. Зате обвал стався саме в нежитлових приміщеннях, за які повинно піклуватися місто".

Варто відзначити, що мером Львова є Андрій Садовий, який балотується в президенти.

На жаль, такий випадок не поодинокий. І якщо в цей раз обійшлося без жертв, то невідомо чи не повернеться доля "дупою" до городян в наступний раз.

Нагадаємо, в Російській Федерації обвалився будинок. В наслідок моторошного обвалу постраждала велика кількість людей.

Як раніше повідомляв Знай.uа, у момент обвалу будинку в Стамбулі знаходилися тридцять чоловік. Деякі з них загинули.

Знай.uа писав, в Італії обвалився міст. Названі причини.