У понеділок, 18 лютого, в селі Молога Білгород-Дністровського району Одеської області сталася трагедія.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що 11-річна дівчина стала жертвою моторошного ДТП, яке відбулося під стінами рідної школи.

Відзначається, що водій автомобіля "ВАЗ" з причепом проїздив поблизу навчального закладу, проте у момент проїзду на дорогу вискочила школярка, яку зачепило причепом.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Повідомляється, що дитину негайно госпіталізували до лікарні з черепно-мозковою травмою, однак вранці дівчинка померла.

У свою чергу водій не намагався втекти з місця події та дочекався правоохоронців.

Разом з тим варто відзначити, що ввечері у понеділок, 18 лютого, в Києві на вулиці Ольшанській неадекватний водій врізався у авто з трьома дітьми в салоні, після чого ще 10 хвилин його таранив.

Як стало відомо, жінка з чоловіком і трьома дітьми поверталася додому близько 21:00, при цьому вони їхали по вулиці Ольшанській у бік Зверинецької. Кудіна підкреслила: "Ольшанська - вулиця з двостороннім рухом, але неширока, плюс дорожнє покриття там таке (хто їздив, знає про ці ями), що ми їхали кілометрів 20, може бути, 30 в годину".

В цей час назустріч їхав Touareg, при цьому він не збирався зупинятися, незважаючи на те, що Кудіни загальмували. Позашляховик не помічав ні вибоїн на дорозі, ні перешкоду попереду, після чого врізався в авто Кудіної, однак удар, на щастя, був несильний.

Однак на цьому інцидент не закінчився. Водій Touareg через кілька хвилин повільно покинув машину, при цьому його рухи видавали сильне алкогольне або наркотичне сп'яніння.

"Він тримався за дверцята своєї машини, він не міг стояти на ногах, але було очевидно, що він знаходиться під сильним впливом алкоголю або наркотичних засобів. Він, хитаючись, ледве пересуваючи ноги, підійшов до нашої машині, вхопився за неї і почав стукати нам по вікнах, щось кричати, - ось тоді діти не на жарт злякалися".

Далі винуватець ДТП повернувся за кермо і почав таранити їх авто, при цьому ні на слова чоловіка Кудиной, ні на зауваження перехожих він не реагував. Кошмар тривав близько 10 хвилин, після чого на місце аварії прибули правоохоронці.

Нагадаємо, українцям доведеться платити за дороги.

Як повідомляв "Знай.ua", у Львові підліток викрав машину і загинув за кермом.

Також "Знай.ua" писав, що у центрі Києва відкрилися "ворота в пекло".

На Київщині прощатимуться із 13-річною дівчинкою, яка загинула у ДТП