У неділю, 3 березня, у Києві горіло авто ВАЗ 2104.

Інцидент стався на вулиці Симона Петлюри, у момент, коли авто загорілося всередині було двоє чоловіків – вони відразу ж втекли.

В даний момент їх розшукують. .

Наголошується, що авто загорілося відразу. Полум'я виривалося з капота, один чоловік вибіг з машини у палаючій куртці. Очевидці кажуть, що чоловіки були неадекватними.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Пожежники загасили вогонь. Невідомо, чи постраждав водій та пасажир. Поліція шукає власника авто.

Варто нагадати, що У російському Санкт-Петербурзі стався жахливий пожежа у багатоквартирному будинку.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зазначається, що причина виникнення пожежі на сьомому поверсі багатоквартирного будинку досі невідома. Проте наголошується, що кілька людей були фактично замкнені в палаючій квартирі, через що їм довелося вистрибувати у вікно. За попередніми даними нікому з них не вдалося вижити.

Крім того судячи з коментарів на відео російські рятувальники не поспішали приїхати на виклик.

Разом з тим варто зазначити, що у німецькому місті Нюрнберг сталася моторшна пожежа. Загорівся житловий будинок, в результаті чого загинуло 5 осіб.

Трагедія сталася в ніч з 1 на 2 березня. Відомо, що рятувальникам близько 3:00 годині ночі повідомили про займання. Коли вони приїхали, половина першого поверху була охоплена вогнем, а решта була в диму.

Пожежники виявили жінку та чотирьох дітей на верхньому поверсі будинку. Вони винесли їх на вулицю, однак всі спроби реанімувати були марні.

"На жаль, будь-яка допомога занадто пізно", - сказав представник пожежної служби.

Чотири жертви пожежі - діти, найстаршому з яких виповнилося 7 років. Серед загиблих також діти у віці чотирьох, п'яти і семи років, а також 34-річна жінка.

Нагадаємо, У Росії палахкотить великий корабель: перші кадри НП

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Жінка та четверо дітей живцем згоріли у власному будинку: за життя виживших борються лікарі

Також "Знай.ua" писав про те, що Горів живцем: моторошна трагедія в Запоріжжі перелякала українців