У США застрелили номінанта на премію Греммі - Репера Nipsey Hussle. Прикрий інцидент стався 31 березня. Популярний музикант отримав поранення в голову біля свого магазину одягу в Лос-Анджелесі.

Під час стрілянини постраждали ще дві людини. Нападників поки не затримали.

Nipsey Hussle отримав кілька вогнепальних поранень, його госпіталізували у лікарню, там він і помер. Разом з репером у перестрілці постраждали ще дві людини – один з них знаходиться в лікарні, другий відмовився від лікування.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Підозрюваний у розстрілі знаходиться на волі. Варто зазначити, що Nipsey Hussle був номінантом премії Греммі за кращий дебютний альбом. Він почав кар'єру в 2008 році і співпрацював з такими виконавцями, як Drake, Rick Ross, Young Thug і Snoop Dogg.

За попередніми даними поліції, Nipsey Hussle помер в результаті вогнепальних поранень. Йому було 33 роки. У нападі постраждали ще дві людини, їх доставили в лікарню.

За попередніми даними, підозрюваним є 20-річний чорношкірий чоловік. Очевидці повідомили, що він підійшов до Асгедому і кілька разів вистрелив, а потім швидко зник з місця злочину на автомобілі, за кермом якого була жінка. Відзначається, що сам репер був пов'язаний з бандою Crips. Саме це могло і стати причиною вбивства. Однак остаточну причину розправи над репером встановить слідство.

Нагадаємо, MARUV кардинально змінила образ: більше не фатальна жінка.