У п'ятницю, 24 травня по Харкову пронісся страшний буревій з градом, в результаті якого вулиці затопило по коліно. Місцеві жителі викладають в мережу фото і відео з жахливими наслідками стихії, яка перетворила вулиці великого міста на річки.

На відео можна побачити, як по вулиці Ярославській люди бродять по воді, а автомобілі потонули по самі фари. Така ж картина сьогодні спостерігається на "Центральному ринку" міста. Крім проливного дощу деякі райони міста ще й засипало сильним градом.

"Води по коліно. Вона прибуває дощові каналізації не справляються. Всім поширити інфу, взяти до відома!" - пишуть жителі Харкова.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали, через кліматичні зміни спекотна погода в Україні починається з середини червня і закінчується з 15 серпня до 1 вересня.

Як повідомляв портал Знай.uа, у травні українців чекають як мінімум три дні, коли висока ймовірність магнітних бур.