Жахлива автотроща трапилась у Санкт-Петербурзі. Автомобіль Renault Logan з псковськими номерами врізався в натовп людей. Відеозапис ДТП опублікували в Telegram-каналі НТВ. На відео видно, як автомобіль на шаленій швидкості влетів у натовп людей на тротуарі. Пішоходів буквально повалило на землю, як кеглі.

Надзвичайна ситуація сталася в Петроградському районі у суботу, 1 червня, після 18.00. Машина їхала по Троїцькому мосту у бік метро "Горьковская". Автомобіль пролетів перехрестя на миготливий жовтий, але щось пішло не так.

Встановлено, що водій вилетів на тротуар, врізався у дорожні знаки, однак під колеса потрапили й люди – пішохід, велосипедист і восьмирічна дитина. Горе-кермувальник зніс знак про пішохідний перехід.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще
Момент аварії в Петербурзі, де автомобіль врізався в натовп людей зафіксували на відео. Водій намагався проскочити на мигаючий жовтий, проте втратив керування і з розгону вилетів на тротуар.

ДТП
ДТП

Очевидці повідомили про трьох постраждалих. Велосипедист після удару об автомобіль залишився лежати на дорозі без руху. На місце прибули поліцейські.