У Києві сталася смертельна ДТП. Водій Chevrolet не впорався з кермуванням та в'їхав у відбійник. Від удару чоловік загинув.

Про це повідомляє видання Еспресо.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

ДТП сталася у неділю, 7 липня, на проспекті Перемоги. За попередньою інформацією, автомобіль Chevrolet під час руху з незрозумілих причин зачепив автомобіль КІА, через що перекинувся на бік та дахом врізався у відбійник. В результаті потужного удару дах автівки повністю вирвало.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Автомобіль марки Chevrolet пролетів по асфальту ще близько двадцяти метрів. На місце події прибула поліція та швидка медична допомога. Водія легковика ще живого витягнули з понівеченого авто, однак лікарям не вдалося його врятувати. Чоловік помер у кареті "швидкої".

Жахлива ДТП на проспекті Перемоги

Geplaatst door Вартові еспресо op Zondag 7 juli 2019

Після інциденту на проспекті Перемоги в бік Брест-Литовського шосе утворився величезний затор. Усі обставини аварії з'ясовує слідство.

Зазначимо, що нещодавно у Києві сталася масштабна аварія, автобус зіткнувся з трьома легковими машинами. Автобус в'їхав у Kia Carens, який згодом врізався в Opel Corsa, а той зіткнувся з Opel Astra. В результаті аварії постраждав один з водіїв легкового автомобіля. Зараз його госпіталізували зі струсом мозку.

Також селі Хотянівка у Вишгородському районі Києва сталася смертельна аварія з участю фури DAF і мопеда, за кермом якого перебувала жінка 1949 року народження. Виявилося, жінка спробувала обігнати вантажівку під час руху, однак втратила керування і впала під колеса вантажівки.

Нагадуємо, що раніше Балаклійський районний суд засудив водія, який збив двох підлітків, тільки до позбавлення водійських прав.

Раніше портал Знай.uа розповідав про те, що під Харковом сталася ДТП, яка забрала два житті.

Також Знай.uа повідомляв, що літня "байкерша" розбилася під Києвом, виконуючи небезпечний маневр: фото і відео смертельного ДТП