Вибиті зуби, подроблена щелепна кістка і численні забиття – так закінчилася прогулянка для 5-річної Валерії. Дівчинка разом з бабусею і подругою переходила дорогу в підземному переході, коли в неї врізався велосипедист.

Чоловік зник з місця події. Дитина зараз в лікарні, а велосипедиста розшукує поліція. Про це йдеться в сюжеті ТСН

"Все опухле, бачу зуби увігнуті всередину, а лікарі кажуть, зубів немає", - розповідає мама постраждалої.

"Я впала, мене бабуся несла на ручках, потім зі мною плакала", - говорить дівчинка.

Бабуся малятка розповіла, що вони йшли по переходу, як хлопець на велосипеді врізався в них на швидкості. Вона кинулася до онуки, а хлопець сів на велосипед і поїхав. Навіть не поцікавився, що з дитиною.

Сьогодні дівчинка почуває себе вже краще, однак на неї чекає довгий період реабілітації. Лікарі кажуть, що зуби в дитини почнуть рости не раніше, як через три роки.

"Якщо немає зубів, то звісно і харчування, і мова, і місце для постійних зубів теж має бути збережене. Тобто потрібна довга реабілітація", - пояснила Марія Васьківська – щелепно-лицьовий хірург відділення дитячої клінічної лікарні №7.

Після інциденту батьки написали заяву до поліції. Правоохоронці вже вивчають відео з камер спостереження, відкрито кримінальне провадження.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, в Конотопі поліцейський збив дитину на переході

Як повідомляв портал Знай.ua, на Львівщині водій збив дитину і тягнув під колесами ще 7 метрів

Також Знай.ua писав, львів'янин ледь не відправив малюка на той світ