У Хмельницькі області сталася аварія за участю поліцейських. Наряд поліції їхав на виклик з увімкненими проблисковими маячками, але легковик Ford не пропустив авто й вони зіткнулися лоб в лоб.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент стався у суботу, 20 липня, на перехресті вулиць Правди та Чумацької, що у місті Ізюм. Повідомлення про аварію надійшло близько 14:45.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Попередньо встановлено, що екіпаж у складі двох співробітників поліції їхав на виклик в автомобілі з увімкненими проблисковими маячками. Назустріч йому з Харкова по автодорозі "Київ-Харків-Довжанський" рухався транспортний засіб "Ford", який не пропустив поліцейську автівку і внаслідок чого відбулося лобове зіткнення", - йдеться у повідомленні правоохоронців.

На місце аварії прибула також "швидка". У результаті ДТП двох працівників поліції госпіталізували до Ізюмської центральної міської лікарні. Водій та троє пасажирів автомобіля "Ford" також були доставлені до медичної установи. Після надання першої медичної допомоги вони були відпущені додому.

Правоохоронці повідомили, що зараз проводяться першочергові слідчі дії для встановлення усіх обставин аварії.

Нагадаємо, що під Дніпром Hyundai і Skoda зіткнулися лоб в лоб: машини й люди - вщент, моторошні кадри.

Як повідомляв Знай.uа, ДТП під Миколаєвом обірвала життя батька і двох діток: мати не може отямитися від горя.

Також Знай.uа писав, що під Тернополем водій позашляховика поховав бригаду Укренерго, діти залишилися без батька.