Стало відомо, що у Запоріжжі відбулася незвичайна дорожньо-транспортна пригода. Так, літня жінка на велосипеді врізалася в патрульний автомобіль місцевої поліції.

Пригода сталася ще минулого тижня, але відеозапис з камери-реєстратора з'явився в соціальних мережах тільки в середу, 24 липня.

На відео не складно помітити, як машина співробітників поліції рухається по одній з вулиць Запоріжжя, і, під'їжджаючи до перехрестя, назустріч їм на великій швидкості виїхала пенсіонерка на велосипеді.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наголошується, що водію автомобіля вдалося вчасно загальмувати, на відміну від пенсіонерки, яка на повному ходу врізалася в патрульну машину. У результаті зіткнення жінка вдарилася головою об капот і впала.

Пізніше з'ясувалося, що винуватиця ДТП не постраждала, але на неї було складено адміністративний протокол.

Нагадаємо, що у Харкові нетверезий водій зніс лавку на дитячому майданчику.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові п'яний водій вирішив перевірити рефлекси поліції.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові 29-річний водій наїхав на 21-річного іноземця на велосипеді.