У четвер, 8 серпня, в Запоріжжі неповнолітні підлітки жорстоко побили безхатченка і знімали те, що відбувається на відео. Про це повідомив місцевий активіст Андрій Лукін на своїй сторінці в Instagram.

Агресивні хлопці в нетверезому стані вирушили на пустир, де ночують безпритульні і стали з них знущатися. На відео можна побачити, як лежачу людину діти б'ють ногами по голові. Винуватці знімали побиття на камеру телефону.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Малолітні негідники напилися горючої суміші і вирішили відігратися за все що не виходить в житті на слабких духом і тілом людей… потрібно знайти негідників", – написав активіст.

Обережно! На відео присутня ненормативна лексика!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, що в Одеській області зловили 63-річного чоловіка, який зґвалтував дев'ятирічного хлопчика.

Як повідомляв портал Знай.uа, суд Харкова визнав винним чоловіка, який впродовж року розбещував онуку своєї коханки.

Також портал Знай.uа писав, що на Львівщині жінка з донькою бояться повертатися додому, адже там їх постійно тероризує колишній чоловік.